FRAGT 39 DKK i DK - GRATIS FRAGT VED ORDRE OVER 500 DKK i DK / 65 EUR i EU

Vores historie

For mere end 25 år siden begyndte drømmen om, hvad der skulle vise sig at være vores sande passion og kald. Det hele startede med Susanne Mikkelsen, der lige havde født sin første pige Victoria Vanilla. Efter at have nøjes med det lille udvalg af farver og kvalitet der var med sine første tre børn. Besluttede hun, at hun ville have et mere farverigt og børnecentreret valg til sit sidste barn. Så Susanne begyndte at sy tekstilvarer til børn sammen med sin veninde Susanne Rasmussen. Dette var udgangspunktet for eventyret. De syede dynebetræk, pudebetræk, sengetæpper og meget mere. Børnene elskede det og deres forældre ligeså. Så de syede endnu mere - De syede dag og nat, og inden længe måtte de udvide. Lige siden starten har Vanilla Copenhagen været en del af Mikkelsen-familien, og omkring 22 år senere blev en generation til to i virksomheden. Mark Mikkelsen, Susannes andet fødte barn, begyndte at arbejde for virksomheden, og i dag arbejder de to side om side for at drive familien virksomheden.   

Vores værdier

Vores produkter er altid fokuseret på og designet til børn. Derfor har vi 4 fokuspunkter, som alle går tilbage til, hvad et barn har brug for - sikkerhed, design, kvalitet og bæredygtighed.

Sikkerhed
Vi har lavet produkter til børn i mere end 25 år. I løbet af disse år har vi opbygget en forståelse og ekspertise for børns produkter. Vi tester alle vores produkter, derfor kan du altid være sikker på, at vores produkter er sikre for dit barn. Vi bruger CE-mærkning (opfylder EU's standarder for sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse) på vores produkter for at sikre dig, at du ikke behøver at bekymre dig.

Design
Vi designer sjove og farverige produkter, der engagerer dit barn. Brug af dyresymboler på vores produkter til at aktivere dit barns syn og engagere dem til at sige dyrets navn eller lyd. Eller musik fra en bamse, der spiller for at optage dit barn, mens du skifter ble.

Kvalitet
Vi fremstiller vores produkter af højeste kvalitet, derfor kan du være sikker på, at de holder. Du kan vaske vores produkter igen og igen, og de bevarer stadig deres blødhed og farve. Vi ved, at børn kan være rodet - de fleste af vores produkter kan koges og selv vores musikmobil kan vaskes i en vaskemaskine.

Bæredygtighed
Vi producerer produkter af økologisk bomuld med sundheds- og miljøstandarderne i OEKO-TEX og GOTS-certificering og vores emballage er lavet med FSC-certificeret papir - alt for at sikre, at vores produkter skader miljøet så lidt som muligt. Vi stræber efter at producere uden affald og med stor respekt for vores naturressourcer. Vi tilstræber også ordentlige arbejdsforhold for vores producenter, hvilket sikres gennem mange års gode relationer med vores leverandører. Vanilla Copenhagen er i dag et varemærke, som detailhandlere og forbrugere stoler på. Dette skyldes, at vi aldrig har kompromitteret med kvaliteten af ​​bomuld, vores vævning, farvning, syning, vores design eller sikkerhed af vores produkter. Vi stræber efter at give vores forbrugere den bedst mulige oplevelse, hvorfor alle detaljer er vigtige.

Bloker


Velgørenhed


Vi tror på at hjælpe mennesker i nød og er derfor er vi stolte over at kunne sige, at vi har doneret produkter til Mødrehjælpen, så de kan hjælpe sårbare familier og børn i Danmark.

Mødrehjælpen er en social humanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide kvinder og børnefamilier. De arbejder for at yde social, sundhedsmæssig, økonomisk og uddannelsesmæssig støtte til gravide kvinder og børnefamilier, som derved kan sikre deres børn bedre opdragelse og levevilkår.

Vi ved, at høytiden for mange er særlig hård, og derfor donerede vi penge til Røde Kors julehjælp - for at give en glædelig jul til alle børn.


Sektion